Tuesday, March 13, 2007

Frica


Frica...

Sentiment ce cu trecerea timpului noi il ascundem...

Ne este rusine de ea...

Insa traim cu ea!

De zeci de ani oamenii traiesc in frica,le este frica de ziua de maine,de ideea banilor care sunt atat de urati dar totusi atat de iubiti si,desigur,de ei insasi.

Ne este frica de noi,de semenii nostri,ce din fiinte umane ajung animale sau chiar mai rau...Acestia din urma sunt din ce in ce mai multi.Ii vedem pe strada,in localuri,in curtea de alaturi,in dreapta noastra.Se fac filme cu ei,despre reactiile si dorintele lor...A devenit un lucru normal.In loc sa se incerce intreruperea acestor actiuni si inmultirea acestor amenintari,noi le incurajam,le transformam in ceva banal...precum Dragostea...

Noaptea...

Acest val al fericirii si al durerii,al lucrurilor ce nu se spun si nu se aud,se lasa peste orase,strazi,blocuri cu un ton dulceag si romantic...Insa orice lucru are pretul sau si acest peisaj poarta samanta Necuratului!
Acum intreaga lume este cutreierata de aceste fiinte decazute in timp ce oamenii dorm linistiti in paturile lor,traversand singura bariera existenta ce separa crudul Adevar de Minciuna,Intunericul de Lumina si Negrul de prea purul Alb.

No comments: